torsdag 12. februar 2009

To treff på en dag



På kjøpesentere
På tirsdag dro vi til fredrikstad for å handle litt klær. Mens vi var inne på en butikk hørte vi masse musikk fra ute i "Det store rommet". Vi gikk ut og sjekka. Det så ut som de satte opp en scene til noe. Vi tenkte ikke så mye mer på det og fortsatte å handle og Karianne gikk for å få klippa håret. Jeg tror jeg og Elina var på BikBok da vi hørte damen i microfonen sa "Vi minner om at det blir en mini konsert med Åge Sten Nilsen klokka 18.00. Det er Vokalisten i Wig Wam, det.
Så han kom å sang, og jeg, Elina og Karianne gikk for og se på. Jeg sto oppe i trappa å filma med mobiln min, så så han meg og hilste til kamera. Det som var dumt var at kameraet stoppa rett før det skjedde :(. Men etterpå da han var ferdig far det muligheter for autografer.Vi gikk ned til han og jeg spørte om jeg kunne ta bilde av han med Karianne og Elina. Han sa det var greit. hihi det var gøy.
på vei tilbake
Vi hadde kjørt buss ganske lenge og var nesten framme. Vi lo og prata og ante bare fred og ingen fare da jeg syntes det kjentes det ut som vi skulle velte. Vi rakk ikke å reagere så mye før vi kjørte rett ut av vegen. Det kjentes litt ut som vi fløy litt også¨. det spraka masse. Det gikk så fort at jeg ikke klarer å fortelle det akuratt som det var. Da vi stoppa var vi helt stille, så fikk vi helt latterkrampe. Det var bare oss tre og bussjoføren i bussen. Og ingen var skada. Men da vi skulle ut fikk ikke sjoføren opp dørene så vi måtte hoppe ut av vinduet ved førersete. Det var to unge gutter som var sånn rundt 18-19år tror jeg som redda oss ut. hehe. eller de rakte hånda sånn at vi ikke skulle lande oppe i den høyeste snøen, men like vell landa jeg sånn at jeg fikk snø til litt høyere enn knerne.
Vi stod der ikke lenge før det var noen som sa at de kunne kjøre oss hjem(det var en vaskedame på Tomb og mannen hennes). TUSEN TAKK VASKEDAME MED MANNEN!
Når vi kom tilbake fikk vi log til og få nugatti med banan av kjøkkenet, og så lagde ho te til oss. Ho gjørde det sjøl om ho egentlig skulle hjem. TUSEN TAKK SNILLE KJØKKENDAMEN!
Vi var enige om at detta var en FIN dag!

Bilder fra at vi gikk dit dagen etter!

Jeg "redder" Karianne ut av "bussen".

Jeg og Elina later som vi ble kasta av




Merke etter dekke.

Merker etter bussen!

4 kommentarer:

  1. Høres artig ut! Synd at jeg ikke hadde penger til bussen og slikt.. skulle gjerne vært med dere!

    <3

    SvarSlett
  2. hehe. Ja, hadde vært gøy om du hadde vært me

    SvarSlett
  3. Drama altså. Og du som var lei av at alle dagene var like :P

    SvarSlett
  4. det var meninga at det skulle skje=) hihi

    SvarSlett