onsdag 11. mars 2009

Sliten av å slite

Der har kommet tilbake.
Det tunge slitsomme deprimerende som ligger på skuldra mine og presser meg ned. Jeg sliter masse med skole. Sliter med å få med meg hva lydene som kommer ut av lærerens munn betyr.

Jeg har lyst til å grine høyt når jeg tenker på at jeg ikke får det til og at jeg ser på karakterene mine hvor dum jeg er.
Hvorfor er det sånn at mange andre bare trenger å høre orda en gang, og deretter skjønne det?
Hvordan lærer jeg meg å kunne bare sette meg ned og skrive?
Jeg liker ikke å bli banka av mine egene tanker og føleser. Og det jeg liker minst er at jeg ikke klarer å rømme fra de. De er alltid der, som en mørk skygge.De siste nettene har jeg brå våknet flere ganger, på grunn av vonde drømmer. Samme følesen av og våktne med et hjerte som dunker utrolig fort. Tankene som ikke lar meg sove på lenge. Der er de igjen, tankene. De hjemsøker meg.

Jeg er sliten, la meg bli utvilt.

6 kommentarer:

 1. føler med deg Susanne. Er flere som er ganske slitne. Blir veldig bra med påske ferie snart nå. Gled deg til den:)

  SvarSlett
 2. Susanne <3

  Æsj da, livet er ikke lett..
  Men se deg rundt i klasserommet, hvor mange er det egentlig som hører på det læreren har å si? Jeg tror en god del av oss er slitne og skolelei. Jeg er i hvertfall det. Får heller ikke med meg noen ting av det lærerne snakker om! Slitsomt.
  Vet også at det er kjempe plagsomt å våkne om natta! Og drømmene, det blir man bare mere sliten av. Kanskje det hjelper å drikke litt te og å høre på musikk når du legger deg? Vet ikke..

  Det blir hvertfall GODT met påskeferie!! Hold ut fram til da;)

  KLEM

  SvarSlett
 3. Jeg syns du skriver veldig fint, om du syns det trøster eller ikke. Modig er du. Jeg er veldig glad i deg, og hvis tankene og følelsene dine får deg til å tro du er dum, er det de som fortjener bank.

  SvarSlett
 4. takk maria^^ Jeg er veldig glad i deg også.

  SvarSlett
 5. Jeg er enig med Maria, tenkte over det mens jeg leste, du skriver veldig bra! Fengende!
  Jeg vet hvordan det er (ca hvartfall) og ikke forstå å huske hva læreren sier.
  Men du er god på så mye, bl.a. være en god søster! Det er en fin egenskap!

  Gunhild

  SvarSlett
 6. Ja, Susanne, karakterer er ikke alt. Andre egenskaper er minst like mye verdt, og du har MANGE gode egenskaper! Du er så fantastisk blid og koselig, du er veldig omtenksom, og bryr deg virkelig om både menneskene rundt deg og dyrene dine. DET er en god egenskap det! Også er du god å prate med. Du tar det tid til å lytte. Du er den beste lillesøstera jeg kunne hatt. Jeg er så utrolig glad i deg! Fantastiske Susanne! <3

  SvarSlett